Themadienst;

Ik ben Gods originele creatie!

Wij zijn allemaal door God gemaakt. Met al onze eigenaardigheden mogen wij zijn wie we zijn. Of we nou gezond of ziek zijn, hulpbehoevend of hulpverlener, dement of verpleger, verstandelijk beperkt of begeleider zijn; in Gods ogen zijn we allemaal even waardevol!
In onze maatschappij laaien dikwijls de discussies op over het voltooid leven en of je leven als mens met een verstandelijke beperking of met bijvoorbeeld dementie (nog) wel bestaansrecht heeft.

Over dit onderwerp hebben wij als zanggroep een compleet verzorgde themadienst gemaakt. Deze dienst die ongeveer een uur duurt, bestaat uit samenzang, koorzang, gedichten, gebed en een korte meditatie. 

Wij komen deze themadienst ook graag binnen uw kerk/samenkomst verzorgen!


In principe is het niet nodig dat er een voorganger en/of organist aanwezig is omdat wij alles zelf kunnen verzorgen. Mocht u echter graag gebruik willen maken van dit thema in samenwerking met uw eigen voorganger en/of organist dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Wie zijn wij:
Zanggroep El Shaddai uit Wierden bestaat uit een groep van 20 enthousiaste mensen die een passie voor zingen en een passie voor God hebben. 
Wat is er mooier dan samen te zingen tot eer van onze Almachtige God die er was, die er is en die er atlijd zal zijn! Wij doen dit graag door een themadienst voor u te organiseren en door mee te werken aan; kerkdiensten,bijeenkomsten, diensten in verzorgingstehuizen, in ziekenhuizen, Gospels festivals, enz.
Wij zingen dan onder andere; opwekkingsliederen, Christelijke liederen en Gospels, dit met begeleiding van een piano.
Door ons brede repetoire kunnen we met onze liederen goed aansluiten bij het thema van uw dienst of bijeenkomst. Wij zingen voornamelijk Nederlands- en Engelstalige liederen. Indien gewenst kunnen we natuurlijk ook alleen Nederlandstalige liederen zingen.

In overleg is er veel mogelijk. Ook denken wij graag met u mee om uw (kerk)dienst of bijeenkomst een passende invulling te geven. 

Voor (prijs)informatie en/of reserveringen kunt u contact opnemen met:

Jenny Ooms (voorzitter El Shaddai)
Tel; 0547 383550
Email; ooms13@hotmail.com
Marjan v.d. Velde (themadienst commissie )
Tel; 06-48927594
Email; herwinenmarjan@gmail.com