Nieuwe dirigent; Ingrid van Ree

Enthousiast en vol vertrouwen gaan we het nieuwe seizoen van start, want we hebben een nieuwe dirigent! Dankbaar zijn we, dat we als zanggroep weer verder kunnen. Vol passie samen zingen!

Vanaf september 2022 dirigeert en begeleid Ingrid van Ree ons. Inmiddels raken we aardig vertrouwd met elkaar. We hebben zelfs al ons eerste optreden samen gehad. Elke week, tijdens de repetitie, maken we er met elkaar een muzikaal feestje van.

Onze zanggroep staat op dit moment open voor nieuwe leden. Dus hou je van zingen? Zing dan gezellig met ons mee! We repeteren elke dinsdagavond van 20.15uur tot 21.45uur in de Sjaloomschool in Wierden. (via de zij-ingang kun je naar binnen) Vanaf 19.45 staat de koffie klaar, je bent van harte welkom!

Nieuwe dirigent gezocht!

We zijn erg blij dat Maarten Barneveld ons twee jaar uit de brand heeft geholpen door ons deze tijd enthousiast te dirigeren en op de piano te begeleiden. Per september 2022 gaat Maarten ons verlaten en zijn we op zoek naar een nieuwe dirigent die het stokje van hem wil overnemen.
Ben jij of ken jij iemand die onze leuke zanggroep zou willen dirigeren en begeleiden? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.

Zanggroep El Shaddai is weer gestart!

Voorzichtig komen de leden binnen druppelen na elkaar een lange tijd, door corona, niet gezien te hebben. 

Wat onwennig zoekt eenieder zijn/haar plek weer op. De stoelen wat verder uit elkaar dan gewend, maar ze mogen weer zingen!

De dirigent Maarten Barneveld straalt enthousiasme en vertrouwen uit. Natuurlijk is het voor iedereen weer even wennen, er is al zolang niet gerepeteerd!

In 2020 bestond het koor 40 jaar. Helaas gooide corona ook hier roet in het eten en kon het jubileum niet gevierd worden. El Shaddai hoopt in 2023 alsnog een spetterend jubileumconcert te geven. 

Wat opvalt tijdens de repetities is de ongedwongen, prettige sfeer. Er wordt serieus en hard gewerkt, maar de koorleden hebben er zichtbaar plezier in. Het zelfvertrouwen groeit en de liederen krijgen steeds meer vorm.

Het koor werkt nu toe om mee te werken aan het korenfestival in Kampen, in mei 2022.

Zanggroep El Shaddai geeft aan dat het nu voor nieuwe leden een erg goed moment is om aan te sluiten. Ook mannen zijn van harte welkom! Er kan vrijblijvend een repetitie bijgewoond worden om de sfeer te proeven.

Er wordt gerepeteerd in de Sjaloomschool te Wierden, elke dinsdagavond van 20.30 uur tot 22.00 uur
Vanaf 20.00 uur staat de koffie klaar!

Voor meer informatie mail naar info@el-shaddaiwierden.nl of bel met Jenny Oom 06-58871287

Start nieuw seizoen!

Na een lange periode van corona-maatregelen en zomervakantie, zijn wij inmiddels weer gestart met de repetities. Natuurlijk wel volgens de richtlijnen van het RIVM.

Sinds september 2020 hebben wij een nieuwe dirigent;
Maarten Barneveld!
We zijn blij dat Maarten ons met veel enthousiasme op een gezellige, deskundige en professionele manier wil dirigeren. Ook begeleid hij ons daarbij op de piano.

Wil je eens meezingen en van de gezellige, ontspannen sfeer proeven, kom gerust een meedoen.

Je bent van harte welkom in de Sjaloomschool vanaf 20.30 uur, de Savornin Lohmanstraat 2, te Wierden.